AG Multihåndværk

Profil

Din multihåndværker

Solidt håndværk siden 1999

Hos AG Multihåndværk finder du din håndværker til dit kommende byggeprojekt – uanset størrelse. Med over 20 års erfaring er jeg din kompetente samarbejdspartner, uanset om du skal have malet stakit, har små og store mureropgaver i huset, vil have udskiftet vinduer eller lagt fliser.

Jeg har kontor i Brovst, og har mange opgaver i Aalborg, Aabybro og Gjøl. Men tøv ikke med at kontakte mig med dit byggeprojekt, hvis du bor i Nordjylland. AG Multihåndværk har både private, erhverv og boligforeninger som kunder, og intet projekt er for stort for mig.

Har du en stor opgave, som du mangler en hånd(værker) til? Hos AG Multihåndværk er ingen opgave for stor eller lille. Jeg har faste samarbejdspartnere i mit netværk, som arbejder efter samme principper – godt håndværk til en ordentlig pris.

AG Multihåndværk er din håndværker i Nordjylland

Jeg er udlært elektriker og efter 17 år hos det samme byggefirma, har jeg samlet færdighed og erfaring fra snedkere, murere, smede og malere. Jeg har over en årrække udviklet mine kompetencer, og sprang i 2017 ud som selvstændig med speciale inden for:

  • Murerarbejde
  • Microcementarbejde
  • Maler-arbejde
  • Tømrer-arbejde

En god dialog er vigtig for mig, så vi kan sikre at opgaven bliver leveret efter dine ønsker, behov og tanker. Så kontakt mig gerne, så kan vi tage en snak om dit næste boligprojekt.


AG Multihåndværk hjælper med energioptimering

Vil du have et uforpligtende tilbud på energivenlig/energioptimerende tiltag i din bolig?

Måske har du længe overvejet, om din udgift til energi i huset eller sommerhuset er for stor? Det kan også ske, at du længe har tænkt på at få udskiftet dine ruder – for ikke at fyre for fuglene. Uanset hvilke tanker du måtte have om energioptimering, så er AG Multihåndværk klar til at give dig en gennemgang af dit energiforbrug. Her finder vi mulige besparelsesposter og finder sammen den bedste løsning til jeres budget.