AG Multihåndværk

Vvs

Din multihåndværker

VVS i Nordjylland? Vælg AG Multihåndværk

Er tiden inde til renovering af badeværelset eller skal du have udskiftet dine armature? Uanset hvilken VVS-opgave du skal have lavet i Aalborg, Brovst, Aabybro eller omegn er AG Multihåndværk klar med en hjælpende hånd(værker).

Er VVS-uheldet ude?

Måske er gulvet eller loftet blevet vådt – og du har fundet et sprængt vandrør. Desværre sker der akutte VVS-uheld, og uanset om det er en stor skade og virker meget omfattende, eller en mindre skade, der er klaret med det samme – så er AG Multihåndværk klar.

Ingen VVS-opgave er for stor

Uanset om du vil have monteret og installeret nyt badeværelse, renovere dit badeværelse eller installeret nyt ventilationssystem – så er AG Multihåndværk din kompetente VVS’er. Hvis jeg ikke selv kan klare opgaven, har jeg et netværk af dygtige og autoriserede VVS’ere i Nordjylland.

AG Multihåndværk er også klar, når der skal monteres og installeres gulvvarme, jordvarme eller varmepumpe.

Jeg hjælper bl.a. med:
Installation af nyt badeværelse
Installation af opvaskemaskine
Udskiftning af badekar
Udskiftning af bruser
Udskiftning af toilet
Renovering af badeværelse

Lad AG Multihåndværk hjælpe dig med energioptimering af din bolig

Har du nogensinde overvejet, om din energiudgift i huset eller sommerhuset er for stor? Der er mange VVS-tiltag, der kan sænke energiudgiften og give dig et grønnere alternativ.

Du kan gøre små tiltag, for at komme udgiften til livs:

  • Udskift gamle armaturer på badeværelset
  • Udskift radiatorer og radiatortermostater

Uanset hvilke tanker du måtte have om energioptimering, så er AG Multihåndværk klar til at give dig en gennemgang af dit energiforbrug. Her finder vi mulige besparelsesposter og finder sammen den bedste løsning til jeres budget.