AG-Multihåndværk tilbyder

AG-Multihåndværk tilbyder

Din multihåndværker

Vælg AG Multihåndværk, når der skal laves solidt håndværk

Hos AG Multihåndværk får du Nordjysk kvalitetsarbejde til ordentlige priser. Jeg har over 20 års erfaring som elektriker, og har gennem de seneste 17 år tilegnet mig kompetencer inden for tømrer-, maler- og murerarbejde.

Så tøv ikke med at kontakte mig uanset opgavens størrelse. Jeg er klar uanset om du skal have malet stakit, have klaret små og store opgaver i huset, skiftet radiatorer, udskiftet vinduer eller lagt nye fliser.

Få et overblik over mine håndværkerydelser her:

Hos AG Multihåndværk er en ingen mureropgave for stor eller lille. Skal du have muret en væg op, lagt fliser eller noget helt tredje – så er du på rette vej her.

AG Multihåndværk løser maleropgaver både indvendigt og udvendigt, også uanset opgavens størrelse, og vi bruger kun kvalitetsprodukter.

Jeg er uddannet elektriker, og har over 20 års erfaring hermed. Jeg kan bl.a. hjælpe med el-service, energioptimering og udførelse af el-eftersyn i din bolig.

AG Multihåndværk udfører også totalentepriser. Jeg arbejde med de bedste kollegaer i branchen, og du skal kun forholde dig til kontakten med mig.


Har du husket håndværkerfradraget?

Husk at du kan få op til 18.300,- i fradrag for hver person i husstanden over 18 år, når der laves energiforbedringer og klimasikring i dit hus.

Det gælder bl.a. udskiftning af ruder, vinduer og terrassedøre med glas, udskiftning af yderdøre og terrassedøre, isolering af tag, ydervægge og gulve, udvendig maling af ydervægge, døre og vinduesrammer, isolering af tag, ydervægge og gulve samt meget meget mere.